Let op

Controleer je foto's goed. De foto's worden geprint op formaat 10 x 15cm. Foto's die breder zijn worden automatisch vanuit het midden bijgesneden. Je kunt dit in onze editor aanpassen.
Daarnaast kun je de foto's zwart wit maken of draaien.

Vierkante foto's worden voorzien van een balk aan de zijkant, zodat ze er helemaal op passen.

Jouw bedrijf in the picture!

✔︎ Uniek, sympathiek & persoonlijk

✔︎ Samen steunen wij KiKa

✔︎ Meer klanten en meer omzet!

SLUIT PREVIEW-EDITOR
Met de knop maak je de foto zwart-wit Met deze knop draai je de foto een kwartslag Met de knop ga je terug naar de oorspronkelijke foto om zwart-wit of draaien ongedaan te maken Met deze knop kun je uit uitsnijgebied van de foto wijzigen

Uitleg

Klik op de verkleinde afbeelding om de foto te controleren. Je kunt de foto dan een kwartslag draaien of zwart-wit maken. Wanneer de gekozen foto in verhouding breder is dan het formaat 10 x 15cm, verschijnt de knop om bij te snijden. Je kunt dan het selectiegebied aanpassen. Wanneer je dit niet doet selecteren wij automatisch het midden van de foto.

high five

Bereik nieuwe klanten

Verbinding maken, samen werken en geven

Maak verbinding met je klant door als bedrijf sympathiek in beeld te komen naast de hoge attentiewaarde van persoonlijke foto's. Ongeacht in welke branche je actief bent, jouw bedrijf kan een persoonlijke foto geven aan een (potentiële) klant zonder direct iets terug te vragen. Dat is sympathiek! Overtuig mensen met een unieke bedrijfsboodschap, kortingsbon of exclusieve uitnodiging. Door unieke samenwerkingen de beste prijs, een groot bereik en samen geven we aan KiKa. PIC2ME streeft niet naar maximale winst. Daarom profiteer jij als bedrijf van het PIC2ME concept!

 

campagnes

BEPAAL ZELF JE BUDGET, DOELGROEP & CAMPAGNE

Jij bepaalt als ondernemer zelf je budget en je doelgroep op basis van geslacht, leeftijd en postcode. Vervolgens bepaal jij of je het of dat jezelf de campagne ontwerpt of deze laat ontwerpen! PIC2ME werkt samen met een grafisch bureau IN Idee, zodat het jou als ondernemer weinig tijd kost om professioneel in jouw huisstijl in beeld te komen. Om volledig inzicht te houden in je campagnes stelt PIC2ME een zakelijke login beschikbaar. 

brochure pic2me

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

In onze brochure vind je meer informatie over wat PIC2ME biedt en de tarieven. Wilt u meer weten, download de brochure of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

PIC2ME.nl

 • Gratis foto's afdrukken
 • Leuke kortingen en acties
 • Steun voor KiKa
 • PIC2ME

  KvK 62460552
  BTW NL140726214B01
  Contact PIC2ME
  E info@pic2me.nl
   

  Inloggen

  Log snel en eenvoudig in met je PIC2ME of Instagram account. Wanneer je inlogt met Instagram heb je direct toegang tot je instagram foto’s en kun je deze gratis laten afdrukken.
  Inloggen met facebook is vanaf nu niet meer mogelijk.

  Ik ben mijn wachtwoord vergeten

  Je bent niet ingelogd
  Gebruikersnaam
  Wachtwoord


  Ik heb geen account en wil registreren
  Log in met Instagram

  Sluit venster

  Een moment geduld.

  Je foto's worden gekopieerd naar je bestelling.