Let op

Controleer je foto's goed. De foto's worden geprint op formaat 10 x 15cm. Foto's die breder zijn worden automatisch vanuit het midden bijgesneden. Je kunt dit in onze editor aanpassen.
Daarnaast kun je de foto's zwart wit maken of draaien.

Vierkante foto's worden voorzien van een balk aan de zijkant, zodat ze er helemaal op passen.

Gratis jouw foto's afdrukken!

✔︎ 100% gratis

✔︎ Profiteer van kortingen

✔︎ Wij steunen KiKa

SLUIT PREVIEW-EDITOR
Met de knop maak je de foto zwart-wit Met deze knop draai je de foto een kwartslag Met de knop ga je terug naar de oorspronkelijke foto om zwart-wit of draaien ongedaan te maken Met deze knop kun je uit uitsnijgebied van de foto wijzigen

Uitleg

Klik op de verkleinde afbeelding om de foto te controleren. Je kunt de foto dan een kwartslag draaien of zwart-wit maken. Wanneer de gekozen foto in verhouding breder is dan het formaat 10 x 15cm, verschijnt de knop om bij te snijden. Je kunt dan het selectiegebied aanpassen. Wanneer je dit niet doet selecteren wij automatisch het midden van de foto.

Gratis fotos

100% Gratis foto's afdrukken

Gratis bezorging in Zundert, Rucphen en Etten-Leur!

PIC2ME wil iedereen blij kunnen maken met gratis foto’s van topkwaliteit. De ster op PIC2ME staat symbool voor de kracht van foto’s, zoals wij geloven in de kracht van mensen: “Be you”. Kies snel en eenvoudig jouw 20 mooiste foto’s en we bezorgen jouw foto’s 100% gratis thuis.

Samen steunen we KIKA

Wij steunen KIKA

Geven geeft een goed gevoel!

Jij betaalt niets en dankzij jouw bestelling gaat er € 0.30 naar KiKa. Waarom? PIC2ME geeft om kinderen en de strijd tegen kanker. Bij elke € 250.00 overhandigen wij een cheque aan KiKa. Wil jij KiKa steunen dankzij jouw bestelling?

Saldo KiKa: € 953,00 

Evenementen

PIC2ME plaatst foto albums online van evenementen bij jou uit de buurt. Naast je eigen foto's kun je ook foto's bestellen uit deze albums! Organiseer je een evenement en wil je de foto's hiervan online ter beschikking stellen? Neem dan contact met ons op!

 

PIC2ME Partners

Wil jij ons zakelijk steunen?

Kom sympathiek in beeld bij jouw klanten!

Als bedrijf heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan dit unieke marketingconcept ongeacht in welke branche je actief bent. Jouw bedrijf kan indruk maken naast de kracht van een persoonlijke herinnering van jouw (potentiële) klant met als doel: vergroot je naamsbekendheid, vindt (nieuwe) klanten, en stimuleer je omzet! Hoe? Door een professionele advertentie met een bedrijfsboodschap, kortingsbon of uitnodiging. Samen steunen wij KiKa en jouw bedrijf is 100% gegarandeerd “IN THE PICTURE!”

PIC2ME.nl

 • Gratis foto's afdrukken
 • Leuke kortingen en acties
 • Steun voor KiKa
 • PIC2ME

  KvK 62460552
  BTW NL140726214B01
  Contact PIC2ME
  E info@pic2me.nl
   

  Inloggen

  Log snel en eenvoudig in met je PIC2ME, Facebook of Instagram account. Wanneer je inlogt met Instagram heb je direct toegang tot je instagram foto’s en kun je deze gratis laten afdrukken. (Ik ben mijn wachtwoord vergeten)

  Je bent niet ingelogd
  Gebruikersnaam
  Wachtwoord


  Ik heb geen account en wil registreren
  Log in met mijn Facebook account
  Log in met mijn Instagram account

  Sluit venster

  Een moment geduld.

  Je foto's worden gekopieerd naar je bestelling.