Let op

Controleer je foto's goed. De foto's worden geprint op formaat 10 x 15cm. Foto's die breder zijn worden automatisch vanuit het midden bijgesneden. Je kunt dit in onze editor aanpassen.
Daarnaast kun je de foto's zwart wit maken of draaien.

Vierkante foto's worden voorzien van een balk aan de zijkant, zodat ze er helemaal op passen.
SLUIT PREVIEW-EDITOR
Met de knop maak je de foto zwart-wit Met deze knop draai je de foto een kwartslag Met de knop ga je terug naar de oorspronkelijke foto om zwart-wit of draaien ongedaan te maken Met deze knop kun je uit uitsnijgebied van de foto wijzigen

Uitleg

Klik op de verkleinde afbeelding om de foto te controleren. Je kunt de foto dan een kwartslag draaien of zwart-wit maken. Wanneer de gekozen foto in verhouding breder is dan het formaat 10 x 15cm, verschijnt de knop om bij te snijden. Je kunt dan het selectiegebied aanpassen. Wanneer je dit niet doet selecteren wij automatisch het midden van de foto.

"PIC2ME: GRATIS FOTO'S AFDRUKKEN INCLUSIEF BEZORGING, WANT DE STER IS VAN EN VOOR IEDEREEN"

Bestel iedere maand gratis je 20 mooiste foto's! Selecteer waardevolle foto's van jezelf, je huisdier, familie of vrienden en vriendinnen. Of misschien een foto die gemaakt is tijdens een etentje, verjaardag, carnaval, bloemencorso, bruiloft, babyshower of van je hobby, sport of vakantie?

Wij maken jouw herinneringen tastbaar: per bestelling 20 foto's gratis afgedrukt, zodat jij jouw moment kan herbeleven en het gevoel van dat moment kan ophalen wanneer jij dat wilt. Een foto zegt meer dan 1.000 woorden!

Hoe werkt het? Stap 1: Kies 20 foto's, Stap 2: Inloggen of registreren en Stap 3: Bevestig bestelling. PIC2ME doet de rest: 100% gratis foto's afdrukken inclusief thuisbezorging. Dat "Geef een Glimlach" :).

Het verhaal achter PIC2ME

De ster op PIC2ME staat symbool voor kracht en de herinnering aan waardevolle momenten die iedereen heeft in zijn of haar leven. PIC2ME maakt deze waardevolle herinneringen gratis tastbaar voor jou, want het zijn jouw herinneringen.

De ster in PIC2ME betekent voor mij persoonlijk de mooie herinneringen aan mijn lieve zus Cindy, overleden op 33 jarige leeftijd aan darmkanker. Zij liet haar man en twee jonge kindjes achter. Haar boodschap aan iedereen was “Be you”.

Cindy vond het belangrijk om zichzelf te kunnen blijven en zelfs de ziekte heeft haar niet doen veranderen. Die strijd heeft mij doen beseffen wat de betekenis van haar woorden waren. Daarom mijn vertaling van "Be you": “Being true to yourself”. Trouw zijn aan jezelf. De boodschap die ze iedereen, maar in het bijzonder haar kinderen wilde meegeven als moeder, zodat ze weten dat ze zichzelf mogen zijn en altijd in zichzelf moeten geloven. De boodschap van een moeder aan haar kinderen "Be you" die PIC2ME voor altijd zal uitdragen en symboliseert de kracht van een herinnering. Een andere boodschap die PIC2ME zal uitdragen is: "Volg je hart, want dat klopt", een boodschap die mij herinnert aan de liefde voor mijn zus en mij heeft gestimuleerd om PIC2ME te starten.

Cindy hield van foto's. "Iedere foto een prachtig gezicht en een stralende lach" was de tekst op haar overlijdensbericht. Moeder van een zoon en dochter, altijd oprecht, een zuiver hart en zoveel te geven aan andere mensen. PIC2ME is voor haar kinderen, zodat ze weten hoe bijzonder hun moeder was en dat ze weten dat een broer en zus er altijd voor elkaar moeten zijn en dat niets teveel gevraagd kan zijn om voor elkaar te doen. Mijn persoonlijke missie is dat de kinderen van mijn overleden zus in 2025 gratis foto's kunnen bestellen.

PIC2ME zal namens iedereen die betrokken is bij PIC2ME bij het bereiken van een saldo van € 250 deze cheque publiekelijk overhandigen aan KiKa: Kinderen Kankervrij. Zoals ook Cindy op haar crematie vroeg aan de mensen om in plaats van bloemen een gift te doen aan een goed doel: KiKa en de Harold van Zundert Stichting! PIC2ME steunt goede doelen die geven om kinderen en strijden tegen kanker.

MISSIE

PIC2ME wilt voor iedereen gratis foto's afdrukken van topkwaliteit . 

VISIE

Wij geloven in de kracht van mensen, delen en geven. PIC2ME maakt verbinding met mensen door de idealen die we delen, vanuit respect voor ieder individu "Be you". "Being true to yourself". PIC2ME is een geloof in jou!

WAARDEN

PIC2ME gelooft in haar idealen: liefde, vrijheid, gelijkijkheid, gezondheid en kinderen." Idealen die randvoorwaarden zijn om "Be you" te kunnen zijn


PIC2ME is ontstaan uit liefde. Vrijheid: is de keuze om te doen en te laten wat je wilt, zowel in lichamelijke als in geestelijke zin. Gelijkheid: binnen PIC2ME is iedereen gelijk. Voor iedereen gratis foto's afdrukken en Partners van PIC2ME betalen de beste zelfde prijs. Gezondheid is een voorwaarde om je beste "IK" te kunnen zijn en kinderen zijn de toekomst. Ieder kind verdient het om in goede gezondheid kind te kunnen zijn. Daarom steunen wij KiKa. 

ONZE FORMULE: Verbinding maken + Samen werken + Geven = Iedereen een winnaar

In het Nederlandse systeem draait het om euro's en dat heeft effect op jou 'Be you' en op hoe mensen met elkaar omgaan in de samenleving, wat zich uit in communicatie en gedrag. PIC2ME gelooft in echte idealen en gunt iedereen het beste. Daarom is de formule van PIC2ME: verbinding maken + samen werken + geven = iedereen een winnaar!

Verbinding maken
PIC2ME verbindt mensen, haar bedrijfspartners en maatschappelijke organisaties door persoonlijke foto's te koppelen aan advertenties van bedrijven. Dat is de fysieke verbinding die leidt tot het PIC2ME product. Voor jou gratis foto's afdrukken. De boodscahp van PIC2ME: "Be you" en "Volg je hart" en de waarden van PIC2ME is wat ons mensen voor altijd zal verbinden. 

Samen werken
Door unieke samenwerkingen tussen PIC2ME en haar Partners, staan in elke fotobestelling 20 bedrijven sympathiek "in the picture" en kost het een bedrijf slechts € 0,37 om naast een persoonlijke foto bij een potentiële klant in de brievenbus te belanden.

Geven
Per bestelling geeft PIC2ME € 0,40 aan KiKa, zodat ieder bedrijf weet dat er een hoger bedrag naar KiKa gaat dan zij betalen voor haar advertentie. Bij het bereiken van iedere € 250 zal er een cheque publiekelijk overhandigd worden aan KiKa namens iedereen die PIC2ME steunt en in het bijzonder haar Partners! Het saldo is ook continue zichtbaar op de website.

Wil jij met jouw bedrijf "in the picture" worden gezet bij potentiële klanten door PIC2ME? Klik hier!

 

Cindy Verstraaten

PIC2ME.nl

 • Gratis foto's afdrukken
 • Leuke kortingen en acties
 • Steun voor KiKa
 • PIC2ME

  KvK 62460552
  BTW NL140726214B01
  Contact PIC2ME
  E info@pic2me.nl
   

  Inloggen

  Log snel en eenvoudig in met je PIC2ME of Instagram account. Wanneer je inlogt met Instagram heb je direct toegang tot je instagram foto’s en kun je deze gratis laten afdrukken.
  Inloggen met facebook is vanaf nu niet meer mogelijk.

  Ik ben mijn wachtwoord vergeten

  Je bent niet ingelogd
  Gebruikersnaam
  Wachtwoord


  Ik heb geen account en wil registreren
  Log in met Instagram

  Sluit venster

  Een moment geduld.

  Je foto's worden gekopieerd naar je bestelling.