1) Selecteer 20 foto's | 2) Inloggen of registreren | 3) Bevestig bestelling

Let op

Controleer je foto's goed. De foto's worden geprint op formaat 10 x 15cm. Foto's die breder zijn worden automatisch vanuit het midden bijgesneden. Je kunt dit in onze editor aanpassen.
Daarnaast kun je de foto's zwart wit maken of draaien.

Vierkante foto's worden voorzien van een balk aan de zijkant, zodat ze er helemaal op passen.

MIJN FOTO'S

INSTAGRAM

KIES FOTO'S

SLUIT PREVIEW-EDITOR
Met de knop maak je de foto zwart-wit Met deze knop draai je de foto een kwartslag Met de knop ga je terug naar de oorspronkelijke foto om zwart-wit of draaien ongedaan te maken Met deze knop kun je uit uitsnijgebied van de foto wijzigen

Uitleg

Klik op de verkleinde afbeelding om de foto te controleren. Je kunt de foto dan een kwartslag draaien of zwart-wit maken. Wanneer de gekozen foto in verhouding breder is dan het formaat 10 x 15cm, verschijnt de knop om bij te snijden. Je kunt dan het selectiegebied aanpassen. Wanneer je dit niet doet selecteren wij automatisch het midden van de foto.

Richtlijnen voor gratis foto's bij PIC2ME

PIC2ME draagt de boodschap ‘Be you’ uit en gelooft in jou! Iedereen die gebruik maakt van PIC2ME wordt gevraagd om op een respectvolle manier om te gaan met de dienst om gratis foto’s te kunnen laten afdrukken via www.pic2me.nl.

Foto’s die je via PIC2ME kan afdrukken zijn foto’s van jezelf, van familie, van vrienden of vriendinnen, van je huisdier of van je favoriete dier, je mooiste natuur- of vakantiefoto’s, of foto’s die zijn gemaakt tijdens een evenement of feest. Herinneringen die je graag tastbaar hebt, zodat je het gevoel van die herinnering opnieuw kan beleven door de foto’s naderhand te bekijken.

Foto’s die niet zijn toegestaan: naaktfoto’s of pornografische foto’s, seksueel suggestieve of expliciete foto’s, elke vorm van geweld en wapens. PIC2ME voert 100% controle om dergelijke foto’s te annuleren en daarmee automatisch de hele bestelling.

PIC2ME en iedereen die betrokken is bij dit initiatief steunen een goed doel en willen jou graag deze gratis dienst blijven aanbieden.  

Bedankt namens iedereen die betrokken is bij PIC2ME: “Be you”.

PIC2ME.nl

 • Gratis foto's afdrukken
 • Leuke kortingen en acties
 • Steun voor KiKa
 • PIC2ME

  KvK 62460552
  BTW NL140726214B01
  Contact PIC2ME
  E info@pic2me.nl
   

  Inloggen

  Log snel en eenvoudig in met je PIC2ME of Instagram account. Wanneer je inlogt met Instagram heb je direct toegang tot je instagram foto’s en kun je deze gratis laten afdrukken.
  Inloggen met facebook is vanaf nu niet meer mogelijk.

  Ik ben mijn wachtwoord vergeten

  Je bent niet ingelogd
  Gebruikersnaam
  Wachtwoord


  Ik heb geen account en wil registreren
  Log in met Instagram

  Sluit venster

  Een moment geduld.

  Je foto's worden gekopieerd naar je bestelling.