1) Selecteer 20 foto's | 2) Inloggen of registreren | 3) Bevestig bestelling

Let op

Controleer je foto's goed. De foto's worden geprint op formaat 10 x 15cm. Foto's die breder zijn worden automatisch vanuit het midden bijgesneden. Je kunt dit in onze editor aanpassen.
Daarnaast kun je de foto's zwart wit maken of draaien.

Vierkante foto's worden voorzien van een balk aan de zijkant, zodat ze er helemaal op passen.

MIJN FOTO'S

INSTAGRAM

KIES FOTO'S

SLUIT PREVIEW-EDITOR
Met de knop maak je de foto zwart-wit Met deze knop draai je de foto een kwartslag Met de knop ga je terug naar de oorspronkelijke foto om zwart-wit of draaien ongedaan te maken Met deze knop kun je uit uitsnijgebied van de foto wijzigen

Uitleg

Klik op de verkleinde afbeelding om de foto te controleren. Je kunt de foto dan een kwartslag draaien of zwart-wit maken. Wanneer de gekozen foto in verhouding breder is dan het formaat 10 x 15cm, verschijnt de knop om bij te snijden. Je kunt dan het selectiegebied aanpassen. Wanneer je dit niet doet selecteren wij automatisch het midden van de foto.

Het is wetenschappelijk bewezen: "Nederlanders houden van gratis en zijn gek op korting."

PIC2ME verbindt mensen met bedrijven door persoonlijke foto's te koppelen aan advertenties van bedrijven, zoals dit is terug te zien in het logo van PIC2ME. Daarom zijn de foto's voor jou gratis!

20 Samenwerkende bedrijven betalen jouw 20 gratis foto's afdrukken. Ieder bedrijf betaalt € 0,37 per foto en per bestelling geven we € 0,40 aan KiKa, want dan is iedereen een winnaar!

Wat vragen wij aan jou? Bestel gratis je foto's en PIC2ME laat gratis je foto's afdrukken dankzij onze Partners en samen geven we aan KiKa.

 

 

 

PIC2ME.nl

 • Gratis foto's afdrukken
 • Leuke kortingen en acties
 • Steun voor KiKa
 • PIC2ME

  KvK 62460552
  BTW NL140726214B01
  Contact PIC2ME
  E info@pic2me.nl
   

  Inloggen

  Log snel en eenvoudig in met je PIC2ME of Instagram account. Wanneer je inlogt met Instagram heb je direct toegang tot je instagram foto’s en kun je deze gratis laten afdrukken.
  Inloggen met facebook is vanaf nu niet meer mogelijk.

  Ik ben mijn wachtwoord vergeten

  Je bent niet ingelogd
  Gebruikersnaam
  Wachtwoord


  Ik heb geen account en wil registreren
  Log in met Instagram

  Sluit venster

  Een moment geduld.

  Je foto's worden gekopieerd naar je bestelling.